Ježkovia
Potrebujeme: Kivi, mandle, čokoladu na varenie, maslo, dekoračné cukrové guľôčky, potravinovú fóliu, lyžicu, hrnce, hrnček
Postup
1. Kivi olupeme
2. Pozdlžne rozkrojíme napoly .
3. Polovice olupaných mandlí zapichneme po celom povrchu.
4. V hrnčeku, ktorý ohrievame v hrnci s trochou vody, rozpustíme čokoládu na varenie spolu s maslom. Maslo pridavame postupne, až je čokolada tekutá .
5. Kivi si položíme na potravinovú foliu a polejeme čokoládou .
6. Nakoniec dokým čokoláda nestuhne, prilepíme oči a ňufák z dekoračných guľôčok.
Zlepšovák:
Čokoládu môžeme na ježkov nanášať štetcom.
Komentáre
Prehľad komentárov
vyzerá to super :P a hlavne rýchlo , určite to doma skúsim. Ja ti na výmenu nechám môj obľúbený rýchlorecept http://coffeein.sk/blog/17/kava-nieje-len-cierna-fotonavod-na-pripravu-kavoveho-dezertu/ . Vyskúšaj
rýchlo recept
(káva, 4. 3. 2015 10:53)